Organisatie

Organisatie
Een spetterende voorstelling is alleen mogelijk als deze wordt ondersteund door veel enthousiaste mensen. De Stichting Jeugdtheater Heiloo bestaat hiertoe uit het Artistieke team, het bestuur en diverse werkgroepen.
Het Artistieke team, ook wel A-team genoemd, is een groep professionals die de spelers begeleidt, hun artistieke vaardigheden ontwikkelt en stimuleert, verantwoordelijk is voor de inhoud van de lessen en activiteiten en, samen met de spelers, zorg draagt voor de aard en inhoud van de jaarlijkse theatervoorstelling.

Het A-team bestaat uit
Martina Kaandorp: Algemene leiding en choreografie
Sanne Himmelreich: Regie
Pepijn van der Sande: Zang

Het Bestuur bestaat uit
Marco Peters: Voorzitter
Huib van Velthoven: Secretaris
Anneke Veenendaal: Penningmeester
Martina Kaandorp: Adviseur

Werkgroepen
De voorstellingen van ons Jeugdtheater staan niet alleen bekend als boeiend vanwege het spel, maar ook vanwege de schitterende kostuums en grime en de zowel subtiele als krachtige decors en rekwisieten.

Dit wordt al jarenlang mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers die zich daar in diverse werkgroepen het gehele seizoen voor inzetten. Zij werken nauw samen met het A-team en bestaan uit ouders, oud-leden en mensen die door hun enthousiasme voor het Jeugdtheater een bijdrage willen leveren.

Wilt U ook meewerken of kent U iemand die zich hier voor wil inzetten? Neem dan contact met ons op.