Organisatie


Organisatie
Een spetterende voorstelling is alleen mogelijk als deze wordt ondersteund door veel enthousiaste mensen. De Stichting Jeugdtheater Heiloo bestaat hiertoe uit het Artistieke team, het bestuur en diverse werkgroepen.
Het Artistieke team, ook wel A-team genoemd, is een groep professionals die de spelers begeleidt, hun artistieke vaardigheden ontwikkelt en stimuleert, verantwoordelijk is voor de inhoud van de lessen en activiteiten en, samen met de spelers, zorg draagt voor de aard en inhoud van de jaarlijkse theatervoorstelling.

Het A-team bestaat uit:
Martina Kaandorp: Algemene leiding en choreografie
Jeroen Doedens: Regie

Het bestuur bestaat uit:
Gabi Ras
Nino Torrisi
Caroline van den Brug
Michiel Schulte

Werkgroepen
De voorstellingen van ons Jeugdtheater staan niet alleen bekend als boeiend vanwege het spel, maar ook vanwege de schitterende kostuums en grime en de zowel subtiele als krachtige decors en rekwisieten.

Dit wordt al jarenlang mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers die zich daar in diverse werkgroepen het gehele seizoen voor inzetten. Zij werken nauw samen met het A-team en bestaan uit ouders, oud-leden en mensen die door hun enthousiasme voor het Jeugdtheater een bijdrage willen leveren.

Wilt U ook meewerken of kent U iemand die zich hier voor wil inzetten? Neem dan contact met ons op.

Privacybeleid
Ons privacy beleid is te lezen op deze pagina